ESNAF BULUŞMALARINA KOOPERATİFİMİZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Ahi Evran Ahlakıyla büyüyen, yetişen Şehri Emin'imiz, Tokat Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu, komşu esnaflarımızla Kooperatifimiz Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Ahi Evran Ahlakıyla büyüyen, yetişen Şehri Emin’imiz, Tokat Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu’nu komşu esnaflarımızla birlikte Kooperatifimiz Toplantı Salonunda ağırladık. Esnaf dostu olduğunu yaptığı hizmetler ve uygulamalarla da her zaman hissettiren kıymetli Belediye Başkanımızı, komşu esnaflarımızla buluşturarak istişare ortamı oluşturmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tokat Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanımız Ahmet Hamdi Aydogan, davetimize icabet eden Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu’na ve esnaflarımıza teşekkür etti.

Başkan Eroğlu, şehrimize yapılan ve yapımı devam eden projelerden bahsederek, yapılacak olan projeler hakkında da bilgiler verdi. Programımız komşu esnaflarımız ve Belediye Başkanımız arasında soru cevap şeklinde sürdü.

Kahvaltı Programımıza Kooperatif Başkanımız Ahmet Hamdi Aydogan başta olmak üzere, Başkanvekilimiz Erdal Terekli, S.S. Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Ulusu, Tokat Terziler Esnaf Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Sarı, Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Yucel, Denetleme Kurulu Başkanımız Yahya Aykan, Tokat Servisçiler Odası Başkanı Hüseyin Efendi Atasoy, Tokat Pazarcılar Derneği Başkanı Kadir Bozdemir ve komşu esnaflarımız katıldı.

Davetimizi geri çevirmeyen Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu’na ve komşu esnaflarımıza teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.