BAŞKAN YİĞİNER'DEN KOOPERATİFİMİZE ZİYARET

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Yiğiner, Başkanvekili Mehmet Ali Okumuş, Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Latif Altın ilr birlikte Kooperatifimizi ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Yiğiner beraberinde Başkanvekili Mehmet Ali Okumuş, Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Latif Altın, Tokat Servisçiler Odası Başkanı Hüseyin Efendi Atasoy ve Tokat Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Recayi Çetin ile birlikte Kooperatifimizi ziyaret ederek Başkanımız Ahmet Hamdi Aydogan ve Başkanvekilimiz Erdal Terekli ile bir araya geldiler. Ziyarette esnafımızın içerisinde bulunduğu sorunlar ele alınarak fikir alış verişinde bulunuldu.

Nazik ziyaretlerinden dolayı değerli Başkanlarımız Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Yiğiner'e Başkanvekili Mehmet Ali Okumuş'a, Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Latif Altın'a, Tokat Servisçiler Odası Başkanı Hüseyin Efendi Atasoy'a, ve Tokat Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Recayi Çetin'e teşekkür eder çalışmalarında kolaylıklar dileriz.