BAŞKANIMIZDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Tokat Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanımız Ahmet Hamdi Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, görevlerine yeni atanan İl Müdürlerine, Devlet Hastanesi Başhekimine ve Kamu Hastaneleri Başkanına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Kooperatif Başkanımız Ahmet Hamdi Aydoğan, beraberinde Başkanvekilimiz Zeki Erdal Terekli, Yönetim Kurulu Üyemiz Tokat Terziler Esnaf Odası Başkanı Murat Sarı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Yücel ile birlikte, görevlerine yeni atanan Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar'a, Tokat Sağlık İl Müdürü Dr. Öner Nergiz'e, Tokat Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Dursun Tüzün'e ve Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Cengiz Yakıt'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkanımız Ahmet Hamdi Aydoğan, kıymetli İl Müdürlerimize, değerli Başhekimimize ve Kamu Hastaneleri Başkanımıza görevlerinde hayırlı hizmetler ve başarılar dileyerek, “Görevlerine yeni atanan İl Müdürlerimizi ve Devlet Hastanesi Başhekimimizi tebrik eder, şehrimize hizmetlerinde kolaylıklar dilerim” dedi.