TİCARET BAKAN YARDIMCISI UÇARMAK KOOPERATİFİMİZİ ZİYARET ETTİ

Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Sezai Uçarmak, Ticaret Bakanlığı Daire Başkanımız Sayın Tuğrul Kaynarca, Ticaret İl Müdürümüz Sayın Ali Osman Sakar ve beraberlerindeki heyet Kooperatifimizi ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Sezai Uçarmak, Ticaret Bakanlığı Daire Başkanımız Sayın Tuğrul Kaynarca, Ticaret İl Müdürümüz Sayın Ali Osman Sakar ve beraberlerindeki heyet Kooperatifimizi ziyaret ederek, Kooperatif Başkanımız Ahmet Hamdi Aydogan, Başkanvekilimiz Erdal Terekli, Terziler Odası Başkanı Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Sarı, Denetleme Kurulu Başkanımız Yahya Aykan ve Denetleme Kurulu Üyemiz Hüseyin Yıldırım ile bir araya geldi.

Başkanımız Ahmet Hamdi Aydoğan, Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Sezai Uçarmak'a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafımızın içerisinde bulunduğu durum ve beklentileri hakkında bilgiler verdi.

Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Sezai Uçarmak’a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dileriz.