YEŞİL KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE ULUSU DÖNEMİ

Tokat S.S. Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçimi tek aday olan, sanayi esnafının ortak ismi Ahmet Ulusu alarak S.S. Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin yeni Başkanı oldu.

Reklam
Reklam

Tokat S.S. Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Tokat Dedeman Otelde yapıldı. Seçimi tek aday olan, sanayi esnafının ortak ismi Ahmet Ulusu alarak S.S. Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin yeni Başkanı oldu. Yeni Başkan Ahmet Ulusu, birliktelik mesajı vererek sanayi esnafının güven ve umudunu boşa çıkarmayacağını söyledi. Ulusu; “S.S. Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda görevi bize tevdi eden siz değerli esnaf ve sanatkar arkadaşlarıma dostlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tokat Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanımız Ahmet Hamdi Aydoğan ise, Başkan Ahmet Ulusu ve Yönetime seçilen Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik edip görevlerinde başarılar diledi.  Yapılan seçimin Sanayi Esnafımıza ve Tokat'ımıza hayırlar getirmesi dileklerinde bulunan Başkan Aydoğan, “S.S. Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığına sanayi esnafımızın güveniyle ortak aday olarak çıkan Ahmet Ulusu kardeşimizi ve yönetimini tebrik ederim. Birleştirici kişiliği ve tevazusu ile herkes tarafından kabul görmüş bir kardeşimizin bu görevini anlının akıyla yapacağından hiçbir kuşkumuz yoktur. Bu temenni ve dileklerimle görevi devralan yeni yönetime başarılar dilerim” dedi.